Kamil Kit, Szef Kuchni Restauracji Décompresja, zaprasza na wyjątkowe, cykliczne wydarzenia – Kolacje Na Cztery Ręce. Wraz z wybranym gościem specjalnym, duet wybitnych Szefów Kuchni przygotuje na Państwa oczach dania pełne smaków, kolorów, zapachów, pozytywnych emocji i kulinarnych inspiracji.
Pięciodaniowe menu degustacyjne inspirowane kuchnią lat 20-tych i 30-tych przedstawione zostanie w nowoczesnym wydaniu. Autorskie menu Szefów oraz specjalnie wyselekcjonowane wina dobrane przez znakomitego Sommeliera, zamienią się w opowieść o kunszcie, pasji i miłości do kuchni.
Zapraszamy w niecodzienną podróż niezapomnianych doznań kulinarnych.
CENA PAKIETU OBEJMUJE:
- 2 noclegi w komfortowym pokoju,
- śniadania w formie bufetu,
- trzydaniową kolację à la carte w Restauracji Art Déco w piątek (cena nie obejmuje napojów),
- pięciodaniową kolację z autorskim menu degustacyjnym w Restauracji Décompresja w sobotę o godzinę 18:00 (cena nie obejmuje napojów i wine pairing'u),
- koncert w Café Tomik w sobotę,
- relaks i wypoczynek w Centrum SPA (2 baseny, 3 jacuzzi, zespół saun oraz studio cardio),
- miejsce parkingowe.
TERMINY WEEKENDÓW Z SZEFAMI KUCHNI:
- 16–18 czerwca – Szef Kuchni Kamil Kit z Restauracji Décompresja i Szef Kuchni Tomasz Tracz.
Tomasz Tracz – kreatywny i charyzmatyczny pasjonat kuchni. Doświadczony Szef, który gotował w renomowanych restauracjach w Berlinie, Londynie, Paryżu, Dubaju i Krakowie. Umiejętnie łączy wszystkie kierunki kulinarne, bazując na klasycznych metodach gotowania. Nade wszystko ceni sobie dobry polski produkt lokalny. - 25–27 sierpnia.
- 10–12 listopada.
Cena zawiera podatek VAT i nie obejmuje opłaty miejscowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.
Na kolację zapraszamy pełnoletnich Gości. Obowiązuje ubiór smart casual.
Istnieje możliwość wzięcia udziału w wydarzeniu poza pakietem – prosimy o kontakt z recepcją pod nr telefonu +48 22 120 29 29 lub mailowo: polanica@drirenaerisspa.com