Wzgórza Dylewskie

Wzgórza Dylewskie

Czytaj więcej

Malownicze Mazury i doskonała cisza Parku Krajobrazowego, w otulinie którego się znajdujemy, gwarantują naszym Gościom wyjątkową atmosferę wypoczynku tak blisko przyrody. Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie to synonim luksusu i holistycznej pielęgnacji, która każdego przeniesie w świat doskonałego piękna. Relaks, który dają zabiegi oferowane przez nasz Hotel Spa, Mazury i piękno ich przyrody wspaniale uzupełniają.

HOTEL

HOTEL

Czytaj więcej

Luksusowe i relaksujące wnętrza Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie to wprost idealne miejsce, by głęboko wypocząć i nabrać sił. Tutaj znikają stres i zmęczenie, a w zamian pojawiają się: relaks, odprężenie i szczęście.

SPA I ZABIEGI

SPA I ZABIEGI

Czytaj więcej

Witamy w naszym odprężającym spa. Kojąca moc wody delikatnie, ale dokładnie oczyszcza ciała Gości ze stresów, zmęczenia i napięć. Zapraszamy do skorzystania z doskonałej oferty nowoczesnych urządzeń, dzięki którym relaks będzie jeszcze głębszy.

SMAKI

SMAKI

Czytaj więcej

Jak wiele smaków może mieć doskonały wypoczynek? O tym nasi Goście przekonają się dzięki niezwykłej podróży kulinarnej, w którą zabierzemy Ich podczas pobytu w naszym hotelu. Wykwintne, zdrowe, a do tego – polskie dania, wyborne trunki i wspaniała atmosfera… W smakach Wzgórz Dylewskich można się zakochać!

ATRAKCJE

ATRAKCJE

Czytaj więcej

Bez względu na pogodę, zarówno w samym hotelu, jak i wokół niego czekają na Gości niezapomniane przeżycia. Mazury to kraina Wielkich Jezior, zielonych lasów i licznych, związanych z nimi atrakcji. Polecamy je wszystkie!

Ekskluzywny przewodnik Gault&Millau nagrodził Bartosza Budnika

04-12-2014

Pierwsze polskie wydanie, znanego w 9 krajach, renomowanego i wyznaczającego trendy kulinarne Przewodnika Gault&Millau jest już na rynku Polskim. Spośród ponad 600 restauracji wyłoniono 246, które znalazły się w polskim wydaniu Przewodnika.

W tym również Restauracja Romantyczna z Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie, której przyznano symbol dwóch czapek kucharskich. Jej szef kuchni Bartosz Budnik został uhonorowany, podczas uroczystej Gali Finałowej świętującej premierę Przewodnika, tytułem najlepszego Szefa Kuchni Tradycyjnej 2015.

Zapraszamy do Restauracji Romantycznej na niezapomniane kolacje z sezonowym, autorskim menu degustacyjnym Bartosza Budnika.

Czytaj więcej

Najpiękniejsze SPA 2014

03-12-2014

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie został wyróżniony tytułem Najpiękniejsze Polskie SPA 2014 w konkursie organizowanym przez EDEN - Magazyn SPA & Wellness. Tytuł ten przyznawany jest od 2009 roku. Spośród 134 zgłoszonych SPA w tym roku laureatami zostało 14 hoteli. Co jest najważniejsze w hotelu SPA zdaniem kapituły konkursu? Atmosfera! To, czy czujemy się w nim dobrze, czy zabieramy do domu magiczne wspomnienia, czy chcemy wracać… Liczy się pomysł, wystrój, jakość obsługi, atmosfera i to nieuchwytne „coś”, pozwalające nam westchnąć: „Jak tu pięknie!” To często subiektywny wybór, zależny od gustu, o którym się nie dyskutuje. Ale przecież SPA to doznania i wiążące się z nimi emocje. A te zawsze są subiektywne…

Od blisko dziesięciu lat Magazyn EDEN przybliża swym czytelnikom ideę SPA i życie w stylu wellness. A czytelnicy najlepsze SPA nagradzają!

Czytaj więcej

Witamy tegoroczne Beaujolais Nouveau!

19-11-2014

Zapraszamy do wzniesienia toastu tegorocznym młodym, czerwonym winem pochodzącym z rejonu Beaujolais położonego w Burgundii w południowo-wschodniej części Francji.

Święto młodego francuskiego wina przypada na trzeci czwartek listopada. Tradycja ta zapoczątkowana została we Francji w 1985 roku, jednak nie tylko Francuzi rozkoszują się smakiem młodego wina. Włosi już 6 listopada otwierają Novello, a od 11 listopada na Węgrzech pije się Portugiesera.

Na świecie znana jest nazwa Beaujolais Nouveau, natomiast we Francji wino określa się często jako Beaujolais Primeur. Produkowane jest ze zbieranych ręcznie winogron gamay, a powstaje w wyniku przyspieszonego procesu winifikacji. To wino czerwone, o owocowym smaku, lekko cierpkie.

Młode wino Beaujolais Nouveau idealnie komponuje się z serami francuskimi i bagietką, wędzonymi wędlinami, suszoną szynką, oliwkami.

Zapraszamy do Restauracji Oranżeria!

Czytaj więcej
Oferty i nowości
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij