Luksus w sercu gór

Restauracja Szósty Zmysł

Odkryj innowacyjne, autorskie menu naszej restauracji

Przytulne wnętrze utrzymane w kojącej kolorystyce, wspaniałe widoki oraz wykwintne menu – Restauracja Szósty Zmysł to królestwo Szefa Kuchni – Janusza Myjaka, który komponuje dla Gości doskonałe, autorskie dania. W restauracji obowiązuje strój smart casual.

Głębia smaków, feeria barw

Punktem wyjścia dań w naszej restauracji jest polska tradycja kulinarna, jednak zaprezentowana w innowacyjnej, nowoczesnej formie, uwodzącej głębią smaku oraz kompozycją i kolorystyką. Doskonałym uzupełnieniem potraw w naszej restauracji stanowią specjalnie wyselekcjonowane wina.

Nasza restauracja w Gault&Millau Polska

Jak co roku w najbardziej prestiżowym przewodniku kulinarnym Gault&Millau nie mogło zabraknąć naszej wspaniałej restauracji. Przewodnik promuje nowe trendy w gastronomii oraz restauracje, które najlepiej realizują filozofię nouvelle cuisine.  Nasza restauracja została wyróżniona symbolem czapki kucharskiej. 

Wielokrotnie
nagradzany Szef Kuchni

Janusz Myjak, Szef Kuchnia Hotelu SPA Dr Irena Eris w Krynicy Górskiej, jest laureatem wielu konkursów kulinarnych. W swoich kompozycjach sięga do regionalnego dziedzictwa kulinarnego, przetwarzając je na autorskie, niepowtarzalne dania, urzekające pełnią smaków i aromatów.

Lokalne specjały

Menu komponowane jest w oparciu o wyjątkowe, lokalne produkty, takie jak wspaniałe sery (bundz, oscypek, bryndza) oraz dary natury (owoce, warzywa, grzyby, ryby). Nasza kuchnia produkuje też własne przetwory, aby Goście mogli doceniać beskidzkie smaki przez cały rok.

Zapraszamy codziennie w godzinach:

1300 - 2200

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij