Janusz Myjak Szef Kuchni Restauracji Szósty Zmysł i Restauracji Thai Time zaprasza na wyjątkowe Kolacje Szefów Kuchni. Wraz z zaproszonym gościem specjalnym, duet Szefów Kuchni przygotuje dla Państwa wyjątkową kolację pełną smaków, zapachów, pozytywnych emocji i kulinarnych inspiracji.
Autorskie menu Szefów oraz specjalnie wyselekcjonowane wina, dobrane do smaków potraw przez Sommeliera, zamienią się w opowieść o kunszcie, pasji i miłości do kuchni. W trakcie wieczoru Szefowie będą przygotowywać dania na żywo i z pewnością zdradzą niejeden sekret swoich przepisów.
CENA PAKIETU OBEJMUJE:
- 2 noclegi w komfortowym pokoju,
- śniadania w formie bufetu,
- trzydaniową kolację à la carte w Restauracji Szósty Zmysł w piątek (cena nie obejmuje napojów),
- pięciodaniową kolację z autorskim menu w sobotę, wraz z winem dobranym do każdego dania przez Sommeliera – zapraszamy od godziny 17:00 do Restauracji Szósty Zmysł,
- relaks i wypoczynek w Centrum SPA (basen, 3 jacuzzi, zespół saun, siłownia oraz studio cardio),
- miejsce parkingowe.
TERMINY WEEKENDÓW Z SZEFAMI KUCHNI:
- 16–18 czerwca – Gościem Janusza Myjaka będzie Marek Siol – Szef Kuchni w krakowskiej Restauracji Nago Sushi & Sake oraz autor bloga „Hungry Eyes”. Jeden wieczór, dwóch Szefów Kuchni pełnych pasji, talentu i pomysłów, 5 autorskich dań inspirowanych kuchnią azjatycką przygotowanych specjalnie na to wydarzenie. To będzie wyjątkowa kolacja!
- 3–5 listopada,
- 8–10 grudnia.
Cena zawiera podatek VAT i nie obejmuje opłaty miejscowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.