Luksus blisko natury

Akademia Gotowania

Akademia Gotowania
Oferta specjalna

Szczegóły oferty

Dla miłośników gotowania oraz dla osób rozpoczynających kulinarną przygodę przygotowaliśmy wyjątkową propozycję: Akademię Gotowania.

Szef Kuchni Hotelu SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój Janusz Myjak podzieli się z Państwem tajemnicą powstawania krok po kroku wykwintnych i wybornych w smaku potraw.

CENA PAKIETU OBEJMUJE:

  • 3 noclegi w komfortowym pokoju,
  • całodzienne wyżywienie w Restauracji Szósty Zmysł – menu a’la carte przygotowane przez Szefa Kuchni – od kolacji w dniu przyjazdu do śniadania w dniu wyjazdu (nie obejmuje napojów),
  • dwudniowe warsztaty kulinarne, a w nich:
    • przygotowanie dań,
    • uroczysta kolacja,
    • pamiątkowy fartuch.
  • relaks w Centrum SPA (basen, 3 jacuzzi, zespół saun: rzymska, fińska, caldarium oraz strefa relaksu, a także siłownia i studio cardio),
  • monitorowany parking,
  • podatek VAT.

TERMINY PAKIETU:

  • 15-18 listopada – Smaki jesieni.

Cena nie zawiera opłaty uzdrowiskowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.

W trosce o bezpieczeństwo naszych Gości wprowadziliśmy niezbędne procedury, zgodnie z aktualnymi wytycznymi instytucji odpowiedzialnych za ochronę zdrowia (GIS, MZ, WHO). Zalecenia w/w instytucji monitorujemy na bieżąco i w przypadku wdrażanych zmian, natychmiast aktualizujemy nasze procedury. Prosimy o zapoznanie się z nowymi zasadami obowiązującymi w hotelu.

czytaj więcej
  • właściwości
  • 3 noce
  • FB - Pełne wyżywienie
  • Oferta ważna do 18.11.2020

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij