Luksus blisko natury

Gęsina na Św. Marcina

09 listopada 2018
Gęsina na Św. Marcina

Na święto Marcina najlepsza jest gęsina! Szef Kuchni Restauracji Oranżeria, Agnieszka Wilbrandt przygotowała z tej okazji wyjątkowe dania. Gęsina będzie gościć na naszych stołach już w najbliższy weekend! Szczególnie polecamy:

PRZYSTAWKA
Płatki wędzonej piersi gęsi z melonem, gruszką,
tartym chrzanem i płatkami wędzonego koziego sera

ZUPA
Krupnik na żołądkach gęsich z warzywami i borowikami

PRZYSTAWKA CIEPŁA
Pierogi z gęsią wątróbką, truflą i kaszą owsianą
z okrasą z gęsich skwarek i pudrem z kasztanów

Smacznego!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij