Luxury close to nature

Gęsina na Św. Marcina

09 of November 2018
Gęsina na Św. Marcina

Na święto Marcina najlepsza jest gęsina! Szef Kuchni Restauracji Oranżeria, Agnieszka Wilbrandt przygotowała z tej okazji wyjątkowe dania. Gęsina będzie gościć na naszych stołach już w najbliższy weekend! Szczególnie polecamy:

PRZYSTAWKA
Płatki wędzonej piersi gęsi z melonem, gruszką,
tartym chrzanem i płatkami wędzonego koziego sera

ZUPA
Krupnik na żołądkach gęsich z warzywami i borowikami

PRZYSTAWKA CIEPŁA
Pierogi z gęsią wątróbką, truflą i kaszą owsianą
z okrasą z gęsich skwarek i pudrem z kasztanów

Smacznego!

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close