Każdego roku początek września upływa w Hotelu SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój 12+ pod znakiem smakowitych opowieści i spotkań wieńczących beskidzką edycję Dr Irena Eris Tasty Stories. Przez dwa dni goście hotelu uczestniczą w licznych atrakcjach przygotowanych z tej okazji - m.in w degustacjach, warsztatach, kiermaszu lokalnych produktów spożywczych oraz specjalnej autorskiej kolacji.
Dania przygotowują wspólnie szefowie kuchni - z Hotelu SPA Dr Irena Eris w Krynicy-Zdroju oraz zaproszeni z zewnątrz szefowie-goście. Wraz z gospodarzem Januszem Myjakiem szefem kuchni Restauracji Szósty Zmysł dania inspirowane opowieściami "tasty stories" zaprezentowali: Krzysztof Żurek z krakowskiej restauracji Wierzynek oraz Grzegorz Krupa z warszawskiego hotelu InterContinental.
O idealny wine pairing do poszczególnych dań menu degustacyjnego zadbała firma Wineonline, stawiając w tym roku całkowicie na wina ekologiczne.
O tym jaka atmosfera towarzyszyła uczestnikom tego niezwykłego wydarzenia i co pojawiło się na stole podczas plenerowej kolacji, opowiada niniejsza relacja filmowa. Zapraszamy.