Dinner with a View

Wyjątkowa kolacja serwowana prosto z ognia z widokiem na góry

1 października odbędzie się trzecie spotkanie z cyklu, tym razem pod hasłem GÓRY.

Malika (szefowa kuchni i właścicielka restauracji Malika w Gdyni), Fia Gulliksson (szefowa kuchni i aktywistka) oraz Janusz Myjak (szef kuchni restauracji Szósty Zmysł w Hotelu SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój) przygotują ucztę na bazie produktów pochodzących głównie z Podkarpacia. Główne wątki smakowe to: jagnięcina, sery górskie, ryby potokowe. Szefowie, stosując 7 różnych technik gotowania na ogniu, ugoszczą wielbicieli kulinarnych performance siedzących przy stole zaaranżowanym w zgodzie z otaczającą naturą przez stylistów magazynu KUKBUK.

 

Cena kolacji wynosi 450 zł/osoba, cena obejmuje kolację, napoje do kolacji oraz wszystkie atrakcje, jakie będą się odbywać w trakcie kolacji.

Rezerwacji kolacji należy dokonać telefonicznie 18 472 35 00 lub mailowo: krynica@DrIrenaErisSpa.com

 

Cena 2 dniowego pobytu w pokoju 2 osobowym Mellow wynosi 2290 zł (cena noclegu jest uzalezniona od rodzaju pokoju) i obejmuje:

  • śniadanie w formie bufetu,

  •  sobotnią kolację „Dinner with a view”,

  •  relaks w Centrum SPA (basen, zespół saun: rzymska, fińska, caldarium oraz strefa relaksu, 3 jacuzzi, siłownia oraz studio cardio),

  •  garaż lub miejsce na parkingu,

  •  podatek VAT.

Cena nie zawiera opłaty miejscowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.

 

Rezerwacja pobytu

Sprawdź dostępność

Korzyści z rezerwacji online

Tylko na naszej stronie www gwarantujemy najniższą cenę

Otrzymujesz natychmiastowe potwierdzenie rezerwacji

Atrakcyjne promocje i pakiety pobytowe

Informacje o rezerwacji

  • Zameldowanie od 14:00
  • Wymeldowanie do 11:00
  • Odwołanie rezerwacji Zasady dotyczące przedpłaty i anulowania rezerwacji różnią się w zależności od wybranej oferty.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij